Verduurzamen in de Horeca

De horeca-industrie staat steeds meer onder druk om duurzamer te opereren. Van het verminderen van voedselverspilling tot het optimaliseren van energiegebruik, de noodzaak om ecologisch verantwoorde keuzes te maken is belangrijker dan ooit. Één van de innovatieve oplossingen die bijdragen in een duurzamere horeca is de vacumeermachine.

Voedselverspilling aanpakken
Één van de grootste uitdagingen in de horeca is voedselverspilling. Restaurants en hotels produceren dagelijks een aanzienlijke hoeveelheid afval, waarvan een groot deel uit voedsel bestaat. Hier komt de vacumeermachine in beeld. 

Door voedsel vacuüm te verpakken, wordt de houdbaarheid aanzienlijk verlengd. Dit betekent dat ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, nu langer bewaard kunnen blijven en effectief gebruikt kunnen worden.

PS. Natuurlijk geldt bovenstaande niet alleen in de horeca maar ook thuis!

Onze vacumeermachine
Onze vacumeermachine heeft een compact formaat en is zowel geschikt voor huishoudelijk als commercieel gebruik. De machine verlengt de houdbaarheid van voedsel en is effectief voor het vacuüm verpakken van vloeistoffen en 'nat' voedsel.
Behuizing en vacuüm kamer van roestvast staal. Een grote uitsparing in de kamer en de koepel op het transparante deksel maken het mogelijk om grote porties te verpakken.

Vacumeermachine voor de horeca, bedrijfskantine, bereidingskeuken, catering of gewoon voor bij u in huis.

PS. voor het onderhouden van de vacumeermachine zorg je ervoor dat de vacumeerolie regelmatig wordt bijgevuld. 

Terug naar blog